Organisatie

New Sense Media jou partner in het vormgeven en realiseren van onvergetelijke zakelijke events. Van sprankelende borrels en indrukwekkende openingsceremonies tot naadloos georganiseerde webinars en krachtige merklanceringen. Van A tot Z wij nemen het graag uit handen. Wij hebben zelf de audiovisuele middelen in huis en kunnen daarom goed inschatten wat haalbaar is. Licht, geluid, video en catering, New Sense Media heeft het zelf in huis.

Zakelijke Borrels

Of het nu gaat om het vieren van mijlpalen, het versterken van zakelijke relaties of het vormgeven van informele bijeenkomsten. Wij gaan graag in gesprek om tot een passend evenement te komen.

Champagne drinks

Grand Openings

De opening van een nieuwe vestiging, product of dienst met grandeur en impact. Wij begeleiden het volledige proces, van conceptontwikkeling tot uitvoering, om ervoor te zorgen dat uw opening een opvallend succes wordt.

Webinars

In de digitale wereld van vandaag is het houden van boeiende en technisch vlekkeloze webinars essentieel. Wij bieden uitgebreide ondersteuning, van het opzetten van virtuele platforms tot het coördineren van sprekers en het beheren van technische details, zodat uw webinar indruk maakt en effectief communiceert. In onze eigen studio kunnen wij dit produceren maar ook op locatie. Een ideale gelegenheid om ook achteraf een borrel te organiseren met publiek en deelnemers.

Merklanceringen

Een krachtige merklancering maakt de juiste indruk en creëert buzz. Wij begrijpen de delicate balans tussen creativiteit, strategie en timing om uw merk op de markt te zetten met een onuitwisbare indruk. Wij zijn bedreven in het creëren van events maar kunnen als geen andere ondersteunen in het produceren van video content.

Wij hebben er zin in!

Laat ons weten waar we kunnen ondersteunen tijdens het volgende evenement.

Neem vandaag nog contact op