WERKWIJZE

FASE 1

FAQ items aan het laden...
Bakkie doen?
We luisteren, denken mee en bespreken de mogelijkheden voor jouw idee. Wat wil jij bereiken met de productie en hoe kunnen wij de productie zo goed mogelijk realiseren binnen het budget. Dat is waar het om draait! Aan de hand van deze vragen brengen wij een, uiteraard scherpe, offerte voor je uit.

FASE 2

FAQ items aan het laden...
Post-it sessie
Yes, na akkoord op de offerte is het is tijd om het idee écht vorm te gaan geven. Onze redactie gaat aan de slag. Er worden storyboards, scripts, voice-over teksten, draaiboeken en callsheets gemaakt. Dit alles in overleg met jou. De fundering van de productie staat!

FASE 3

FAQ items aan het laden...
Beelden schieten
De grote dag is aangebroken, het idee wordt in beeld gebracht. Dit kan plaatsvinden in onze studio in Dordrecht of op locatie. Samen met de aanwezige crew (regisseur, cameraman, lichtman) wordt de productie geregisseerd, gefilmd, kortom: gerealiseerd.

FASE 4

FAQ items aan het laden...
“Lego-en” met beelden
Al het ruwe materiaal wat opgenomen is, komt terecht bij onze editors, zij zijn nu aan zet. Het beeld wordt gesneden, er wordt muziek bij gezocht en voice-overs worden ingesproken. Dan is het tijd om het resultaat te presenteren en zijn we benieuwd naar jouw mening. Bijna klaar… alleen nog de correctieronde waarin jullie aanpassingen worden doorgevoerd. Het belangrijkste is dat jij tevreden bent met het eindresultaat!

FASE 5

FAQ items aan het laden...
Champagne
It’s a wrap, tijd voor een feestje! Het eindresultaat wordt aangeleverd op USB of Blu-Ray. Wij zouden het leuk vinden om dit feestje samen met jou te vieren, kom je de definitieve video bekijken bij ons op kantoor?

FASE 6

FAQ items aan het laden...
Show the world!
Wij kunnen ons voorstellen dat je het resultaat direct de wereld in wil slingeren. New Sense Media is, buiten het ontwikkelen van videoproducties, ook gespecialiseerd in het crossmediaal verspreiden van video’s via diverse media. Daar helpen we je graag bij. Televisie (broadcast), IP-TV, radio, narrowcasting of internet? Ieder kanaal biedt zijn eigen mogelijkheden en het liefst versterken ze elkaar. Wij adviseren jou graag!

FASE 7

FAQ items aan het laden...
Samen sterk?
Voor het maken van een televisieprogramma is funding nodig, dit draagt New Sense Media samen met (verschillende) partners. Gezamenlijk bekijken we hoe we jouw product/merk een platform kunnen bieden in onze programma’s. Dit kan op televisie of bijvoorbeeld in een internetcampagne. Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij gaan graag in gesprek, omdat samen creëren leuker is dan alleen!

Ik ben enthousiast en kom graag een bakkie doen!