Studio

Webcast & TV-studio in Dordrecht

Vanuit New Sense Media Studio verzorgen wij live én vooraf opgenomen producties. Hierbij kun je denken aan zakelijke webinars, talkshows en digitale trainingen. Uiteraard is het ook mogelijk om een professionele studio bij jou op locatie op te bouwen!

CONTACT

Ga live vanaf slechts €1.490

GASTVRIJE LOCATIE

New Sense Media is gevestigd aan de rand van Dordrecht. Je vindt daar niet alleen ons kantoor, maar ook onze webcast en TV-studio.

Wat onze opdrachtgevers het meest waarderen aan de locatie? De bereikbaarheid per auto & openbaar vervoer, gratis parkeergelegenheid en de gastvrijheid.

STUDIO – DECOR

De studio is 80 m2 en beschikt over twee basis opstellingen, die altijd bij de prijs inbegrepen zijn. Je kunt kiezen uit een talkshow- of nieuwssetting. Beide opstellingen worden altijd gepersonaliseerd, middels kleurgebruik én logovertoning op de LED walls. Uiteraard is het voor grote producties mogelijk om een decor op maat te ontwerpen.

STUDIO – TECHNIEK

De studio is ingericht met vier remote control camera’s, strakke belichting en moderne audio apparatuur. Dit alles wordt aangestuurd vanuit de regiekamer, die direct aansluit op de studio. De presentator krijgt tijdens de opnames altijd een iPad voor zijn/haar presentatieteksten. Bovendien wordt de presentator ‘via het oor’ aangestuurd door onze regisseur.  

PROFESSIONELE CREW

Studio opnames vinden altijd plaats onder begeleiding van ons technisch team.  Afhankelijk van de productie, bestaat de crew uit een regie technicus, regisseur en livestream operator. Daarnaast kunnen wij ook het redactiewerk, de catering en visagie voor jou uit handen nemen!

INTERACTIE IS KEY

Wanneer we (live) opnames maken vanuit de studio, kun je gebruikmaken van diverse interactieve elementen. Denk bijvoorbeeld aan vertoning van virtueel publiek op de LED walls, live videoverbinding met kijkers en polls. Maar ook het afspelen van externe media, zoals video’s en presentaties behoort tot de mogelijkheden.

EEN STAPJE EXTRA

New Sense Media zet altijd een stapje extra. In aanloop naar de opnames begeleiden we jou van A tot Z. Als je door New Sense Media een (live) productie laat verzorgen, ontvang je altijd: professionele presentatie begeleiding, een uitgebreid designpakket in jouw huisstijl (met bumpers en naamtitels) én de opnames voor on demand gebruik.

Een kleine greep uit onze producties

Opdrachtgevers

Webinars, webcasts en livestreams in onze studio

Contact

Van maandag t/m vrijdag zitten we voor jou klaar om vragen te beantwoorden en ideeën uit te wisselen. Als je het contactformulier invult, wordt er zo snel mogelijk contact met je opgenomen. Je kunt ons natuurlijk ook bellen of mailen.