Video

Video (campagnes) met het wauw-effect

Van instructievideo’s tot aan videoadvertenties en cinematische bedrijfsfilms. New Sense Media heeft voor alle videoproducties de juiste expertise in huis!

CONTACT

Plan een vrijblijvende zoomsessie in!

BEGELEIDING VAN A TOT Z

Als je New Sense Media inschakelt voor jouw videoproductie(s), doen wij meer dan filmen, regisseren  & editen. Onze redactie helpt jou namelijk bij het uitwerken van een script en het organiseren van de draaidag. 

ALLES ONDER ÉÉN DAK

Wij hebben alle expertise in huis om producties zelfstandig uit te voeren. Van cameramensen tot regisseurs en van editors tot redacteuren. Daarom kunnen wij scherpe prijzen, korte lijntjes en snelle communicatie garanderen. 

EEN STAPJE EXTRA

Wij vinden het belangrijk dat al onze opdrachtgevers tevreden zijn over het eindresultaat én de samenwerking. Minimaal één correctieronde, een designpakket in jouw huisstijl én inhoudelijk advies over de video(campagne) zijn daarom altijd inbegrepen! 

Een kleine greep uit onze producties

Opdrachtgevers

Videoproducties- en campagnes

Contact

Van maandag t/m vrijdag zitten we voor jou klaar om vragen te beantwoorden en ideeën uit te wisselen. Als je het contactformulier invult, wordt er zo snel mogelijk contact met je opgenomen. Je kunt ons natuurlijk ook bellen of mailen.