Vertel je verhaal

Ben je gepassioneerd over een onderwerp, wil je jouw kennis delen, of droom je ervan een community op te bouwen rondom jouw interesses? Een podcast is de perfecte manier om jouw stem te laten horen en verbinding te maken met luisteraars over de hele wereld.

 

podcast new sense media

Bouw jouw merk

Een podcast is niet alleen een manier om verhalen te vertellen, maar ook een krachtig instrument om jouw persoonlijke merk of bedrijf op te bouwen. Door regelmatig content te delen, kun je een vaste luisteraars opbouwen die jou als een autoriteit op jouw vakgebied beschouwt.

Visual podcast

Door de podcast ook te filmen kun je gasten en experts in beeld brengen, waardoor jouw publiek niet alleen hun stemmen hoort, maar ook hun gezichten ziet. Dit voegt een extra dimensie toe aan jouw interviews en vergroot de geloofwaardigheid van jouw podcast.

Een visual podcast vergroot de kans dat mensen je ontdekken via platforms zoals YouTube of andere sociale media. Het biedt ook de mogelijkheid om jouw podcast te delen via social kanalen en de interactie met jouw publiek te vergroten.

Podcast op locatie

Een podcast kun je natuurlijk opnemen bij ons in de studio maar het kan ook op locatie. Met onze portabel en flexible oplossingen kunnen wij bijna overal een podcast studio creƫren en gaan we samen een mooi verhaal vertellen.

Wil jij je verhaal kwijt?

Wij produceren graag een podcast voor je!