Online (live) events

Livestreams op locatie 

New Sense Media faciliteert al meer dan tien jaar diverse online (live) events op locatie. Van interactieve webinars op kantoor tot aan hybride evenementen in de buitenlucht. Bovendien is het ook mogelijk om jouw productie vanuit onze moderne studio te streamen. 

CONTACT

Alle mogelijkheden op een rijtje

LOCATIE

Live gaan is overal mogelijk: binnen of buiten, met publiek of zonder publiek. New Sense Media beschikt namelijk over een mobiele regie en hypermoderne streaming apparatuur, die op (bijna) alle denkbare plekken geïnstalleerd kunnen worden.  

PLATFORMEN

Het uitzenden van jouw live event is mogelijk op elk gewenst platform. Social media, je eigen website, besloten platformen en/of beveiligde platformen met het ISO 27001 certificaat.  

TECHNIEK

New Sense Media is in staat om totaalconcepten neer te zetten voor kleine én grote online (live) events. Wij zorgen altijd voor de juiste camera opstelling, belichting en audio apparatuur, die aansluit op de grootte en het doel van het evenement.  

INTERACTIE IS KEY

Wij bieden een tal van interactieve mogelijkheden voor jouw (live) opnames. Denk bijvoorbeeld aan vertoning van virtueel publiek op de LED walls, live videoverbinding met kijkers en polls. Maar ook het afspelen van externe media, zoals video’s en presentaties behoort tot de mogelijkheden.

PROFESSIONELE CREW

Online (live) events vinden altijd plaats onder begeleiding van ons technisch team. Afhankelijk van de productie, bestaat de crew uit een regie technicus, floor manager, regisseur en livestream operator. Daarnaast kunnen wij ook het redactiewerk, de catering en de visagie voor jou uit handen nemen!

EEN STAPJE EXTRA

New Sense Media zet altijd een stapje extra. In aanloop naar de opnames begeleiden we jou van A tot Z. Als je door New Sense Media een (live) productie laat verzorgen, ontvang je altijd: professionele presentatie begeleiding, een uitgebreid designpakket in jouw huisstijl (met bumpers en naamtitels) én de opnames voor on demand gebruik.

Een kleine greep uit onze producties

Opdrachtgevers

Webinars & online (live) events op locatie

Contact

Van maandag t/m vrijdag zitten we voor jou klaar om vragen te beantwoorden en ideeën uit te wisselen. Als je het contactformulier invult, wordt er zo snel mogelijk contact met je opgenomen. Je kunt ons natuurlijk ook bellen of mailen.