Marketing stage

Dordrecht | 40 uur | (online)marketing stage

In januari 2022 wordt onze gloednieuwe webinar- en televisiestudio geopend! Daarom zijn wij op zoek naar een (online)marketing stagiair(e) die ons gaat ondersteunen bij de lancering. Ben jij per september 40 uur per week beschikbaar? En zoek jij een stage waarbij je écht onderdeel uitmaakt van het team? Lees dan snel verder!

Omschrijving bedrijf
New Sense Media is een ervaren videoproductiebedrijf uit Dordrecht, met een Rotterdamse no-nonsense cultuur. Dit betekent: handen uit de mouwen, korte lijnen en gericht op het leveren van kwaliteit. Wij verzorgen al meer dan tien jaar videocampagnes en livestreams voor onze uiteenlopende en duurzame opdrachtgevers.
Dit doen we met een ervaren team dat bestaat uit zes creatievelingen, waaronder een regisseur, cameraman, editor, livestream operator en redacteur. Bovendien beschikken wij over een eigen webinar- en televisiestudio. Kortom, wij hebben alle expertise en faciliteiten in huis om (live) producties zelfstandig uit te voeren.

Functieomschrijving
Marketing strategie
SEO/SEA
Social media marketing
Content marketing
Positionering/branding
Wat verwachten wij van jou
Je draagt ideeën aan en denkt actief mee over de marketing strategie.
Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en je bent proactief.
Je hebt kennis van SEO/SEA, Google Analytics, Google Adwords, WordPress en social media.
Je beheerst de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift.

Wat bieden wij?
Een moderne werkplek (kantoor en studio) in Dordrecht.
De vrijheid om jezelf te ontplooien en ideeën aan de dragen/ uit te werken.
Een jong, gezellig en professioneel team.
Iedere dag een goede lunch.
Stagevergoeding.

Volg jij een relevante hbo studie, herken jij jezelf in de vacature en ben jij vanaf september 2021 beschikbaar? Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren! Stuur jouw motivatiebrief voorzien van een portfolio en/of CV naar vacatures@newsensemedia.nl